Skip to content

Посрещнахме пролетта с караоке парти и събрахме средства за осъществяването на нашите проекти

Посрещнахме пролетта с караоке парти и събрахме средства за осъществяването на нашите проекти

За нас, ротарианците от Русе, пролетта настъпи със забележително караоке парти, за което ще се говори дълго, а спомена за преживяното ще предизвиква усмивки и добро настроение. То беше организирано от Ротари клуб „Русе – Дунав” и в него се включиха представители на Ротари клуб „Русе”.

На сцената на клуб „Караоке стар”, разгърнахме музикалния си и артистичен потенциал. Членовете и от двата ротари клуба се оказахме скрити таланти и изненадахме публиката с изпълнения в различни жанрове – поп, рок, народни песни, от класиката до модерните стилове. Всеки стъпил на сцената събираше овациите  и предизвикваше усмивки, и поводи за наздравици.

Компетентното жури се справи много трудно със задачата да отличи най-добре представилите се участници, тъй като всички изпълнения бяха на ниво и предизвикваха бурни аплодисменти.

Наградата за  най-добре представил се участник отиде при Емил Кехайов  – Елект президент на Ротари клуб „Русе”, чиито изпълнения бяха неразличими от професионални. Приза „Най-активен участник” получи Президентът на РК „Русе-Дунав” Андрей Димитров. Той и Елект президентът Виктор Славов взеха и грамотата за дуетно изпълнение, като журито беше затруднено да отговори на въпроса, за кое от всички дуетни изпълнение прозвучали вечерта им връчва наградата, тъй като те показаха гласови способности в няколко стила и силно сценично присъствие.  Специален приз „Участник полиглот” бе отреден на ротарианеца пял на най-много езици – български, английски, немски, френски – Паст президента на Ротари клуб „Русе – Дунав” д-р Виктор Маргаритов.  А голямата награда за артистичност си завоюва ПДГ Емил Коцев от Ротари клуб „Русе”, който се осмели да пее не само под музикален съпровод, но и акапелно, и всяко негово излизане на сцената бе придружено от танци и подплатено с подходяща сценография.

В края на вечерта си обещахме събитието да прерасне в традиционно и ежегодно.

Средствата събрани по време на пролетното караоке парти, ще подпомогнат изпълнението на проекти на Ротари клуб „Русе – Дунав”, а имено изграждане на сензорна стая в Детска градина „Русалка”. Повече за проекта можете да прочетете тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *